#deunde? – Caliroots

Magazin

Salut! Azi ajungem cu shop review-ul pana la Stockholm, si le trecem pragul virtual celor de la Caliroots. In orasul de unde provin, compania detine mai multe magazine fizice, fiecare avand un concept bine definit, ca Six Feet Down pentru sneakersi, C Store Premium pentru imbracaminte high-end sau Cali Streetwear pentru – ce credeti? – streetwear. 🙂

Ca in majoritatea shop-urilor din Europa si in acest caz PayPal este modalitatea de plata, iar livrarea pana in Romania dureaza pana la 4 zile lucratoare, este asigurata de UPS si costa 10 €. Am incercat din curiozitate plata directa cu un card, insa mi-a fost refuzata tranzactia.

Ce am luat?

MagazinCaliroots

Model: Puma Blaze of Glory Sock – Halloween Pack

MarimeUS 9 – EU 42 – CM 24.5

Plata/Pret: PayPal / 319 RON (incl. livrare)

Timp Livrare4 zile lucratoare

 

Puma - Blaze of Glory Sock Halloween

Deznodamant:

In 2016, deja clasicul Blaze of Glory al companiei germane a primit o noua versiune, Sock, urmand trendul de sneakersi care imprumuta caracteristicile elastice ale unei sosete pentru sustinerea si fixarea gleznei. Initial lansat in 3 versiuni de culoare (rosu, alb si negru), in Octombrie 2016 silueta Sock a primit o noua versiune cu ocazia Halloween. Versiunea pentru vampiri si zombi imbina texturi precum pielea, pielea intoarsa si materiale textile intr-o combinatie de negru si – am sa-l numesc – sangeriu, la care se aduga cateva detalii cu aspect metalice. Pentru efectul complet, jumatatea din spate a midsole-ului este “stropita”cu “sange”.

Un alt element notabil, mostenit de la versiunea clasica Blaze of Glory, este lipsa aproape completa a elementelor vizuale de identitate consacrate ale brandului (ex: formstrip). Logo-ul companiei este prezent foarte discret si greu de reperat pe limba, iar cel mai vizbil element este felina de pe banda din spate. Bineinteles, un sneakerhead il va repera instant dupa midsole-ul talpii Trinomic, prezenta pe alte modele celebre precum R698 sau Disc Blaze.

Cat despre experienta cu magazinul prezentat azi, totul a mers ca uns. Plata a decurs fara probleme prin PayPal, desi am incercat din curiozitate plata directa cu un card si mi-a fost refuzata tranzactia. Livrarea a respectat timpul prevazut pe site, desi a fost efectuata in perioada Reveliunului. Va spuneam AICI de o comanda livrata de UPS pana in punctul lor din Otopeni si transmisa mai departe catre Fan Courier. In cazul de fata, adresa de destinatie a fost in Pitesti, iar sneakersii au mers in camionul negru al UPS pana la punctul final.

Puteti rasfoi cu incredere magazinul lor AICI.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *